Класифікація та технічні характеристики блендерів

  • 21 груд. 2022 13:03
  • 441
    • Новина Класифікація та технічні характеристики блендерів Ранкове місто. Кропивницький

    Блендер – це необхідна побутова техніка, яка дозволяє спростити життя домогосподарки. Не варто купувати найдешевший прилад, не розібравшись з особливостями його роботи. Найкращий вибір – блендер Филипс, який відносять до універсальних приладів.

    Різновиди та особливості роботи блендерів

    Найбільш поширеними вважаються занурювані прилади, які працюють з використанням ножів, що обертаються. Вони знаходяться у нижній частині приладу, який нагадує собою ручку разом з насадкою. У верхній частині розташований двигун, який здійснює обертання ножів, що міцно закріплені на осі. Можуть доповнюватися вінчиками для приготування кремів. Для господинь, що люблять готувати випічку, створені насадки з пластиковими лопатями, які зроблять тісто однорідним.

    Проте такі прилади відрізняються високою потужністю та знадобляться лише господині, яка бажає перетворити на пюре велику кількість продуктів. Якщо ви дотримуєтеся здорового способу життя, готуєте корисну їжу, смузі, варто звернути увагу на більш потужні прилади стаціонарного типу. Вони представляють собою чашу з ніжками, які щільно прилягають до поверхні столу та попереджують ковзання. Ножі в даному випадку знаходяться всередині чаші та приводяться в дію завдяки двигуну.

    Як обрати блендер для приготування коктейлів?

    Тип приладу обирається, орієнтуючись на вимоги домогосподарки, а також функцій, які буде виконувати блендер. Компанія Філіпс виготовляє величезну кількість моделей, які відрізняються вартістю та своїм функціоналом.

    Найкращі варіанти блендерів:

    • Оптимальним варіантом стане придбанням універсального приладу, з великою кількістю насадок.

    • Деякі з блендерів здатні не лише подрібнювати їжу, збивати її та робити однорідні коктейлі, але й замішувати тісто, збивати яєчні білки, а також шинкувати овочі.

    • Це можливо завдяки додатковим насадкам та ножами, які не просто перетворюють продукцію на крихти, але й нарізають відповідними шматочками.

    Придбавши блендер Філіпс, вдасться стати власником універсального приладу, який допоможе не лише під час приготування коктейлів та дитячого харчування, але й у період заготівлі на зиму. Скориставшись універсальним приладом, можна приготувати перші, другі страви, салати. Основний параметр під час вибору блендера – це його потужність. Найпростіші моделі мають потужність 200-500 Вт. Якщо вам потрібно подрібнювати горіхи, кригу, то варто звернути увагу на прилади з високою потужністю. Блендери з потужністю 1 кВт використовують професійні кухарі, які виконують багато завдань. Змінюючи насадки, вдасться приготувати багато різноманітної їжі.