Кіровоградщина: Як вихованці Новомиргородської спецшколи відзначили день Миколая?

  • 21 груд. 2022 17:08
  • 401
    • Новина Кіровоградщина: Як вихованці Новомиргородської спецшколи відзначили день Миколая? Ранкове місто. Кропивницький
     
    На свято Миколая у Новомиргородську спеціальну школу завітали гості з обласного центру. 
     
    У такі нелегкі часи про дітей не маємо право забувати, адже вони - майбутнє України. Тому у КЗ Новомиргородська спеціальна школа КОР представили концертну програму до Дня Святого Миколая «Миколай іде, перемогу несе!». 
     
     Вихованці разом з педагогами підготували номери в національно-патріотичному дусі. Присутні перенеслись із зимового лісу у домівку української родини та в укриття школи, де звучала народна пісня та готувалась волонтерська допомога від шкільної родини нашим захисникам. Святому Миколаю діти доручили виконати спеціальну місію - передати листи, обереги, сувеніри на передову нашим захисникам. 
     
     
    Привітати наших учнів до закладу завітало багато гостей: заступниця голови Кіровоградської обласної військової адміністрації Катерина КОЛТУНОВА, директор департаменту освіти і науки Кіровоградської ОВА Ельза ЛЕЩЕНКО та наші постійні шефи - представники СБУ в Кіровоградській області. 
     
    Всім нашим вихованцям вручили солодкі подарунки та набори іграшок для кімнати розвантаження. Також для організації освітнього процесу ми отримали фліпчарти, принтер.
     
    Гості відвідали у школі музейну кімнату російсько-української війни, де їм презентували творчі проєкти (інсталяції) "Міста, вимучені війною" та "Місце загибелі героїв-земляків".