Жителям Кіровоградщини пропонують опанувати професію бармена

  • 20 груд. 2022 12:27
  • 311
    • Новина Жителям Кіровоградщини пропонують опанувати професію бармена Ранкове місто. Кропивницький
     
    Знає рецептури приготування безалкогольних і алкогольних напоїв, вміє досконало користуватися барменським приладдям та скляним посудом – усі ці знання та вміння має фахівець за професією «Бармен».
     
    Як делікатно спілкуватися з відвідувачами закладу, швидко та якісно обслуговувати клієнтів? Усім тонкощам барної справи вас навчать викладачі Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.
     
    Навчання стартує 26 грудня 2022 року.
     
    Термін навчання – 3,5 місяця!
     
    Що потрібно, аби стати барменом? Деталі організації навчання дізнавайтеся у Кіровоградському обласному центрі зайнятості за тел. (0522) 32 13 28 або у найближчому центрі зайнятості чи філії обласного центру зайнятості за місцем вашого перебування.
     
    Довідково. Для зареєстрованих безробітних професійне навчання здійснюється безоплатно, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
     
    Орієнтовний графік навчання за іншими професіями, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості у грудні 2022 року, тут: https://cutt.ly/FCw1Y4L.
     
    Наш Telegram-канал – t.me/dcz_kir.
     
    Кіровоградський обласний центр зайнятості