У Кропивницькому нагородять енергетиків

  • 19 груд. 2022 15:37
  • 542
    • Новина У Кропивницькому нагородять енергетиків Ранкове місто. Кропивницький
     
    Після систематичних ворожих ракетних ударів по енергетичних об’єктах Україні, по праву, Героями сьогодення, на рівні з воїнами ЗСУ, є енергетики. 
     
    У Кропивницькій міській раді пройшло засідання комісії з питань нагородження, на якому прийняли рішення відзначити енергетиків Кіровоградського міського району електричних мереж ПрАТ “Кіровоградобленерго” за вагомий внесок, високу професійну майстерність в умовах воєнного часу в забезпеченні електропостачання та мінімалізації загроз енергетичній безпеці міста Кропивницького та з нагоди Дня енергетика. Про це інформує міська рада у ФБ.
     
    - Ворог нещадно б’є по енергетичних об’єктах, щоб залишити українців без тепла, без умов для життя. Сьогодні енергетики нарівні із захисниками, які боронять нашу державу на передовій, так само рятують усіх нас від холоду і зневіри, - зазначила голова комісії, керуюча справами виконавчого комітету Кропивницької міської ради Світлана Балакірєва. - Тому наші енергетики заслуговують гідної пошани і вдячності за те, що ризикуючи життям, докладаючи надзвичайних зусиль налагоджують енергетичну систему, щоб ми могли жити і працювати в теплі і зі світлом.