У Кропивницькому пройшов турнір пам'яті Героя АТО Сергія Хрипунова

  • 12 груд. 2022 17:17
  • 490
    • Новина У Кропивницькому пройшов турнір пам'яті Героя АТО Сергія Хрипунова Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому відбувся відкритий турнір з кікбоксингу ВАКО пам'яті героя АТО Сергія Хрипунова. Змагання пройшли 11 грудня на базі дитячо-юнацького клубу "Україна", інформує міська рада у ФБ.
     
    Організатором турніру виступило управління молоді та спорту Кропивницької міської ради. 
     
    Участь у змаганнях взяли вихованці клубу, які займаються під керівництвом тренера Дмитра Поляченка, а також гості з клубу «Воїн» та вихованці дитячо-юнацької спортивної школи №4. Загалом змагалися два десятки спортсменів, які продемонстрували чудову підготовку та жагу до перемоги.
    Всі учасники отримали від управління молоді та спорту Кропивницької міської ради відзнаки та дипломи.
     
     
    - Сергій Хрипунов займався у клубі понад 10 років одним із перших пішов у лави добровольців від початку російської агресії проти України, - відзначив Дмитро Поляченко.
     
    Нагадаємо, Сергій Всеволодович Хрипунов - доброволець, з травня 2014-го — кулеметник другого відділення охорони 2-го взводу охорони 1-ї роти охорони, 34-й окремий мотопіхотний батальйон 57 окрема мотопіхотна бригада.
    01 листопада 2014 року відбувся бій під селищем Майорське, що лежить у північно-західній частині Горлівки, під прикриттям туману російська ДРГ підібралася близько до українського блокпосту й відкрила вогонь зі стрілецької зброї та мінометів. Сергій у бою зазнав важких поранень, від яких наступного дня помер. З того часу кікбоксери вшановують пам'ять героя АТО Сергія Хрипунова бойовою практикою клубного та обласного рівня.
     
    Указом Президента України №311/2015 від 4 червня 2015 року, «за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі», Сергій Хрипунов нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).