Кіровоградщина: Для абонентів "Кіровоградобленерго№" діятимуть аварійні та погодинні відключення

  • 8 груд. 2022 09:17
  • 624
    • Новина Кіровоградщина: Для абонентів «Кіровоградобленерго№" діятимуть аварійні та погодинні відключення Ранкове місто. Кропивницький
     
    ПрАТ Кіровоградобленерго повідомляє, що після масових ракетних ударів окупантів по об'єктах критичної інфраструктури України ситуація в Об’єднаній Енергетичній Системі із-за дефіциту потужностей залишається складною.
     
    Станом на 8 грудня по Кіровоградській області введені в дію графіки АВАРІЙНИХ відключень, які, на жаль, накладаються на уже введені графіки ПОГОДИННИХ відключень. В наслідок чого одні й ті приєднання вимикаються по декілька разів та на термін більше, ніж 4 години.
     
    Чітко дотримуватися графіків відключень буде можливим, коли дефіцит потужності в енергосистемі буде знижений до такого рівня, коли можна буде кожні 4 години відключати одну з трьох груп споживачів. Всі споживачі в кожній області поділені на три черги. 
     
    Доведений НЕК Укренерго ліміт для Кіровоградської області складає 239 МВт, примусове обмеження 103 МВт. Без світла зараз залишаються 197 224 користувачів у 395 населених пунктах.