На Кіровоградщині розпочала роботу 27 поліцейська станція

  • 1 груд. 2022 17:01
  • 541
    • Новина На Кіровоградщині розпочала роботу 27 поліцейська станція Ранкове місто. Кропивницький
     
    У рамках впровадження проєкту «Поліцейський офіцер громади» її відкриття відбулося 30 листопада на території Заваллівської громади Голованівського району.
     
    До участі у заході долучилися очільник поліції області Роман Козьяков, його заступник Олександр Сагаль, голова Заввалівської громади Людмила Прач, керівництво управління превентивної діяльності ГУНП та Голованівського районного відділу поліції, представники органів місцевого самоврядування та місцеві жителі.
     
     
    Обслуговуватимуть територію, де проживає понад 11 тисяч мешканців, поліцейські офіцери громади Василь Чумак та Роман Трачук.
     
    Під час заходу голова громади вручила правоохоронцям ключі від службового автотранспорту.
     
    Також, за сприяння громади, приміщення поліцейської станції обладнане необхідною для роботи поліцейських технікою.
     
    - Ми вдячні за співпрацю у подальшій реалізації проєкту представникам громади. Разом продовжуємо створювати безпекове середовище на території області, дбаємо про надання людям необхідної допомоги та підтримки у непростий для нашої країни час, – зазначив керівник поліції Кіровоградщини Роман Козьяков.
     
    Нагадаємо, у вересні на території Компаніївської територіальної громади Кропивницького району розпочала роботу 26 поліцейська станція.
     
    Також у жовтні меморандум про співпрацю та партнерство у рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади» було підписано з Аджамською територіальною громадою.
     
    Сектор комунікації
    поліції Кіровоградської області