Кропивничан запрошують на заняття із надання першої домедичної допомоги

  • 1 груд. 2022 15:04
  • 517
    • Новина Кропивничан запрошують на заняття із надання першої домедичної допомоги Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому у Гончаренко центрі 6 грудня о 14 00 проходитиме треніг із надання першої домедичної допомоги.
     
    З нагоди Дня Збройних сил України громадська організація "Мобільна волонтерська група" запрошуємо городян та городянок на тренінг-практикум із надання першої домедичної допомоги, який відбудеться 6-го грудня у приміщенні Кропивницького Гончаренко центру.
     
    Разом із тренеркою Оленою Кочнєвою учасники та учасниці тренінгу засвоять правила першої допомоги, напрацюють відповідні навички і навчаться діяти самостійно у критичних ситуаціях. Заняття триватиме чотири години, тож реєструйтеся, беріть з собою зручний одяг та взуття і приходьте.
     
    Заняття безкоштовне, але за бажанням можете зробити благодійний внесок на користь "Мобільної волонтерської групи". Всі зібрані кошти підуть на закупівлю медикаментів для наших захисників та захисниць.
    Щоб ми знали, на скількох людей готувати матеріали, заповніть цю анкету - https://cutt.ly/R1U8dYL - і без нагадувань чи додаткових запрошень приходьте у вівторок 6-го грудня, початок - о 14.00. Адреса: вул.Велика Перспективна, 4а (вхід до будівлі - з правого боку, під вивіску).
     
    БЕЗПЕКА: У разі настання повітряної тривоги ви можете піти в найближче укриття поруч - або у готелі "Рейкарц" або на фабриці "Зорянка".Дітей (навіть разом із батьками) ми не можемо запрошувати та приймати на заходах у Гончаренко Центрі з огляду на військовий стан та нову політику безпеки. Зверніть на це увагу!