Bet Raise Fold: один із найкращих документальних фільмів

  • 25 лист. 2022 12:07
  • 577
    • Новина Bet Raise Fold: один із найкращих документальних фільмів Ранкове місто. Кропивницький

    Гра покер вже ні для кого не новинка, про неї навіть знімають кінокартини. Якщо інтернет-користувач є фанатом покеру або хоче просто зрозуміти суть гри, йому варто подивитися фільми All In: The Poker Movie і Drawing Dead. Також є ще кінострічка «Bet Raise Fold», на реліз якої чекали всі з нетерпінням, особливо гравці покеру.

     

     

     

    Реальна історія гри онлайн

    У документальному фільмі сюжет розгортається виключно довкола азартної онлайн гри. На кшталт тієї, що представлена в казино Elslotswin. Всі найдрібніші деталі, розвиток покеру та інше представлені з «дзвіниці» гравців.

    З такою подачею можна досить легко перегнути ціпок і згорнути не туди, проте, режисерам вдалося зробити сюжет, де не зачіпаються почуття гравців онлайн, а показується, які вони розумні та талановиті. У кінострічці розповідається про трьох гемблерів, а також присутні епізоди інтерв'ю з одним із них.


    Гра онлайн та її особливості

    У фільмі Bet Raise Fold покер онлайн формату представлений у вигляді складної та глибокої гри. Режисери намагаються донести телеглядачам, що тут не працює бездумне натискання кнопки, тому вони детально розповідають про всі підводні камені після зіграних роздач.

    Великою перевагою фільму є те, що режисери не побоялися показати упередженість на користь гравців, які чудово виграють онлайн. В інших фільмах про покер онлайн-покоління представлено зовсім іншим. Глядачі, які не мають поняття, що таке покер, із задоволенням подивляться даний фільм, але не вловлять всіх тонкощів. Серйозні гравці будуть у захваті від картини.

    Ностальгія

    Гравці у покер під час перегляду фільму відчують ностальгію. У сценарії можна вловити кілька фантастичних моментів, які допомагають розібратися в тому, який був покер до прийняття акту UIGEA. Таким чином виникають думки про те, якою індустрією було раніше і скільки ж грошей міг «підняти» як простий гравець, так і професіонал.

    Історія Даніель Мун-Андерсон у фільмі демонструє майстерність покеру онлайн. Даніель – перспективний гравець, який займається покером професійно, щоб забезпечити свою сім'ю.

    Найчастіше в покер воліють грати молоді люди, які не стикаються із серйозними обставинами у житті. Саме тому багато чіпає доля Даніеля, особливо тих, хто не грає в покер.

     

     

    Основні недоліки

    Є у фільмі і невеликі недогляди, проте, якщо торкатися всіх елементів гри, то тривалість фільму буде в рази більшою. Також в очі може впасти те, що у фільмі в основному показують зростання покеру онлайн на території США, залишаючи за кадром європейську гру.

    У кінокартині дуже багато показано професійних гравців та їхні думки, при цьому режисери упускають гравців-аматорів. Професійні гравці не розглядатимуть цей момент як недолік, але телеглядачам, які не грають у покер професійно, напевно, хотіли б почути думку хобі-гравців.

     

    Основною помилкою режисера є те, що він не торкнувся скандалу, пов'язаного з супергравцями Absolute Poker/UB. Такі події є досить значущими, але були втрачені або навмисно залишені поза увагою. Картина Bet Raise Fold сподобається суспільству, не розчарує і допоможе максимально точно зрозуміти історію покеру.