Кіровоградщина: Півтори тисячі осіб відвідали Пункти Незламності Служби порятунку

  • 25 лист. 2022 11:33
  • 422
    • Новина Кіровоградщина: Півтори тисячі осіб відвідали Пункти Незламності Служби порятунку Ранкове місто. Кропивницький
     
    Ворог вкотре здійснив атаку на нашу енергетичну систему. Але ми довели, що можемо здолати будь-які труднощі, що, підтримуючи одне одного, переживемо найскладніші випробування, інформує Управління ДСНС.
     
    Наразі Служба порятунку Кіровоградщини розгорнула для населення 17 мобільних Пунктів Незламності. А також у кожному пожежно-рятувальному підрозділі організовано стаціонарні Пункти Незламності. 
     
    Закликаємо громадян приходити до наших Пунктів Незламності. Наш дім – ваш дім! Тут є генератори - можна зарядити гаджети, зайти в Інтернет, випити теплого чаю та отримати інформаційну підтримку. А ще тут тепло, є питна та технічна вода, аптечка.
     
    У наметах співробітники ГУ ДСНС в області проводять для громадян інформаційно-роз’яснювальну роботу з пожежної та техногенної безпеки, навчають діям при виявленні вибухонебезпечних предметів, під час повітряної тривоги.
     
    З початку діяльності Пунктів Незламності станом на 07:00 стаціонарні і мобільні Намети Незламності пожежно-рятувальної служби відвідали 1536 осіб.