Кропивничан запрошують долучитися до протидії гендерно зумовленому насильству

  • 25 лист. 2022 09:04
  • 360
    • Новина Кропивничан запрошують долучитися до протидії гендерно зумовленому насильству Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому 25 листопада о 12:00 на площі перед міською радою відбудеться акція, організована UNFPA, Фондом ООН у галузі народонаселення, спільно із Кропивницькою міською радою, Департаментом соціальної політики та за підтримки UNFPA. про це інформує міська рада у ФБ.
     
    Учасники дізнаються більше про гендерно зумовлене насильство та разом зможуть подолати його. Як саме? Приходьте на акцію, щоб дізнатися. 
    Також відвідувачі можуть зіграти в інтерактивну гру, переможці якої отримають подарунки. Зрештою, під час акції ви дізнаєтесь, як у вашій громаді ставляться до гендерно зумовленого насильства й чи вміють його розрізняти.
     
    Від 25 листопада до 10 грудня у всьому світі відзначають “16 днів активізму проти гендерно зумовленого насильства”. Акція покликана привернути увагу до цієї теми та закликати долати будь-які форми гендерно зумовленого насильства, бути чуйними до чужих історій і емоцій, бути небайдужими, коли стаємо свідками насильства: втрутитися, допомогти, не мовчати. Тоді разом наша чуйність переможе насильство.