Кропивницький: Кіноклуб імені Альбуса Поттера запрошує на перегляд історичної стрічки

  • 23 лист. 2022 13:28
  • 542
    • Новина Кропивницький: Кіноклуб імені Альбуса Поттера запрошує на перегляд історичної стрічки Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Гончаренко Центрі 26 листопада відбудеться показ фільму "Поводир".
     
    Гончаренко центр у Кропивницькому запрошує містян вшанувати пам'ять жертв Голодоморів, і пропонує відвідати заходи, які допоможуть краще зрозуміти, чому Голодомор був актом геноциду українського народу, ким він був організований і як на нього реагував світ.
     
    Зокрема, у суботу, 26 листопада о 15.00 у рамках Кіноклубу, який веде і модерує журналіст та кінокритик Дмитро Шульга, будемо дивитися фільм "Поводир".
    Це український історичний драматичний фільм режисера і сценариста Олеся Саніна, в основу сюжету якого покладено мандри Радянською Україною американського хлопчика та українського сліпого музики напередодні та під час Голодомору. Світова прем'єра фільму відбулася на Одеському міжнародному кінофестивалі у 2014 році, а під час прокату в Україні відбувалися також спеціальні покази фільму з тифлокоментуванням для незрячих людей. Гасло фільму «Заплющ очі — дивись серцем».
     
    Хочете приєднатися до перегляду? Заповнюйте анкету - https://cutt.ly/XJogvro - і без нагадувань приходьте у суботу о 15.00 за адресою вул.Велика Перспективна, 4а, другий поверх (вхід з правого боку будівлі). Нагадуємо, що участь у всіх заходах у Гончаренко центрі безкоштовна!