Кропивничан запрошують на лекцію "Як світ не помічав правду про Голодомор"

  • 23 лист. 2022 11:31
  • 417
    • Новина Кропивничан запрошують на лекцію «Як світ не помічав правду про Голодомор» Ранкове місто. Кропивницький
     
    Гончаренко центр у кропивницькому запрошує містян вшанувати пам'ять жертв Голодоморів, і пропонує відвідати заходи, які допоможуть краще зрозуміти, чому Голодомор був актом геноциду українського народу, ким він був організований і як на нього реагував світ. Зокрема, запрошуємо на лекцію «Як світ не помічав правду про Голодомор», яку проведе історик Сергій Мілютін. 
     
    Коли? У п'ятницю, 25 листопада о 14.00
     
    Гончаренко центр запрошує містян вшанувати пам'ять жертв Голодоморів і пропонує відвідати заходи, які допоможуть краще зрозуміти, чому Голодомор був актом геноциду українського народу, ким він був організований і як на нього реагував світ.
     
    Зокрема, у п’ятницю, 25 листопада о 14:00 відбудеться лекція «Як світ не помічав правду про Голодомор», яку проведе історик Сергій Мілютін. Він пропонує поговорити про тих, хто намагався донести світові правду про Голодомор, а також про тих, хто брехав світові, що голоду нема.
    Ця зустріч відбудеться у рамках проєкту "Історичний лекторій", що його втілюють Регіональний центр наукових досліджень i Гончаренко центр.
     
    Щоб взяти участь, будь ласка, зареєструйтеся за посиланням - https://cutt.ly/9NETIHx і без нагадувань приходьте у зазначений день і час за адресою вул. Велика Перспективна, 4а, вхід збоку, для орієнтиру: на першому поверсі цієї будівлі "Сушімастер".
     
    Участь у всіх заходах у Гончаренко центрі, і у цьому також, безкоштовна! Щоб бути у курсі новин, приєднуйтесь до нашого каналу у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop