Безробітних Кіровоградщини запрошують на курси штукатура

  • 18 лист. 2022 11:27
  • 809
    • Новина Безробітних Кіровоградщини запрошують на курси штукатура Ранкове місто. Кропивницький
     
    Є бажання стати штукатуром? Тоді вас зацікавить наша пропозиція – навчання у місті Лева
     
    «Штукатур» -  спеціаліст з лицювання спеціальними сумішами фасадних і внутрішніх стін будинків та завжди затребуваний фахівець у будівельній сфері.
     
    Якщо ви плануєте опанувати цю професію, починайте прямо зараз! Державна служба зайнятості у листопаді організовує професійне навчання – це шанс отримати базові знання та навички.
     
    Навчання стартує - 23 листопада 2022 року на базі Львівського центру професійно-технічної освіти.
     
    Його тривалість - 3,8 місяця.
     
    Додаткову інформацію про організацію професійного навчання можна дізнатися у відділі організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за тел. (0522) 32 13 28 або найближчому центрі зайнятості чи філії обласного центру зайнятості за місцем вашого перебування. Контакти тут: https://cutt.ly/OJ48QYR.
     
    Ми є у Telegram - t.me/dcz_kir.
     
    Довідково. Для зареєстрованих безробітних, зокрема Кіровоградщини, професійне навчання здійснюється безоплатно, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
     
    Орієнтовний графік навчання за іншими професіями, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості у листопаді 2022 року, тут: https://cutt.ly/FCw1Y4L.
     
    Кіровоградський обласний центр зайнятості