Як пройде Чорна п'ятниця 2022 року в Алло у Кропивницькому

  • 14 лист. 2022 09:50
  • 15572
    • Новина Як пройде Чорна п'ятниця 2022 року в Алло у Кропивницькому Ранкове місто. Кропивницький

    У багатьох Чорна п'ятниця асоціюється з натовпами людей біля торгових центрів та величезними чергами до кас. Але так відбувається на батьківщині розпродажу у США. Населення України спокійніше ставиться до цієї дати. Тим не менш, наші співвітчизники також не втрачають час, моніторять знижки, щоб купити потрібний товар за найкращою ціною.

    Як довго триватиме Black Friday в АЛЛО

    Цього року великий розпродаж припадає на 25 листопада. Але не бійтеся, що не встигнете купити запланований товар зі знижкою. Ви маєте цілих 11 днів на відвідання виставкових залів або щоб оформити замовлення онлайн. Адже у мережі Алло Чорна п'ятниця 2022 проходитиме з 18 по 28 листопада.

    Намагайтеся не відкладати вигідну покупку на останній день. Адже що ближче до кінця, то менше товару залишиться на складах. Навіть запланований 1 000 000 одиниць – це не так багато, якщо врахувати, що розпродаж поширюється на всю територію України. За винятком районів з військовими діями та тимчасово окупованих.

    Особливості проведення Чорної п'ятниці 2022

    Цього року великий розпродаж в АЛЛО пройде з деякими нюансами. Виставкові зали у Кропивницькому працюватимуть у звичному режимі. Тому всі охочі зможуть особисто оглянути товари, провести їхнє порівняння. Але, враховуючи військові дії на території України, під час повітряних тривог персоналу та покупцям доведеться переходити до сховища.

    За таких умов шопінг може зайняти занадто багато часу і не дати того задоволення, яке можна було отримати до війни та пандемії з карантинними обмеженнями. Але запобіжні заходи можуть врятувати життя. Тому тим, у кого час обмежений, покупки варто робити онлайн.

    Перша інформація про знижки зі списком товарів вже представлена на сайті Алло. Якщо у списку немає товару, запланованого до покупки, зверніть увагу на аналоги. Поки є час до початку акції, вивчіть їх характеристики, порівняйте. Асортимент товарів зі знижками у мережі буде досить широким.

    Знайти на сайті потрібну техніку, одяг, меблі, іграшки, текстиль дуже просто. Достатньо вказати бюджет, виробника, загальні функції і проаналізувати варіанти, що потрапили у вибірку.

    Запасіться необхідним на зиму

    Як і довоєнний час, цього року наприкінці листопада можна буде придбати товари різного призначення. Серед них теплий одяг та взуття, ковдри, спальні мішки, обігрівачі, твердопаливні котли, повербанки, безперебійники, генератори. Вони допоможуть пережити складну зиму.

    Купуйте подарунки до новорічних свят

    Чорна п'ятниця – це можливість наперед придбати презенти рідним та близьким, про які вони давно мріяли. Для дітей це можуть бути конструктори Лего, інтерактивні роботи, самокати, електромобілі. Для дорослих вибір подарунків також великий: смартфон, розумний годинник, кухонний комбайн, телевізор, робот-пилосос.

    Витрачайте накопичені кошти раціонально - робіть важливі покупки в Black Friday в мережі магазинів Алло.