Обласна спілка вірмен запрошує долучитися до благодійного заходу заради спільної Перемоги

  • 8 лист. 2022 10:06
  • 412
    • Новина Обласна спілка вірмен запрошує долучитися до благодійного заходу заради спільної Перемоги Ранкове місто. Кропивницький
     
    Вже 10 років поспіль Спілка вірмен України Кіровоградської області влаштовує благодійний новорічний фестиваль «БАРІ НОР ТАРІ».
     
    Щороку ми створюємо новорічну казку для дітей, влаштовуємо веселі естафети, конкурси і змагання, запальні розважальні програми, даруємо яскраві емоції, подарунки та сюрпризи. 
     
    Головною метою цього заходу є об'єднання дітей та дорослих різних національностей в ім'я миру, добра та процвітання України. Згуртовані українці – сильні, а вмотивовані українські воїни – непереможні. Тому, цього року разом з дітлахами ми хочемо підтримати наших славних воїнів, які боронять Україну від російських загарбників та щоденно продовжують боротьбу за нашу волю.
     
    Запрошуємо всіх охочих дітлахів доєднатися до благодійного заходу та передати часточку свого тепла і щирих побажань для наших захисників! Це може бути малюнок з побажаннями миру, листівка, лист, невеличкий виріб ручної роботи. Якщо є бажання та змога, також можна передавати теплі ковдри для захисників, смаколики, окопні свічки, та речі, які зігріватимуть українських воїнів.
     
    Дарунки для ЗСУ можна залишити до 10-го грудня включно за адресою: м. Кропивницький, вул. Вокзальна, 14. Контактний телефон: +380 (50) 459 88 99.
     
    Впевнені, що кожен дитячий малюнок чи листівка принесуть нашим захисникам хвилини радості та пришвидшать нашу Перемогу! Долучайтеся!