Кропивницький підприємець відкрив зоомагазин за європейськими стандартами завдяки гранту від «єРобота»

  • 8 лист. 2022 09:29
  • 921
    • Новина Кропивницький підприємець відкрив зоомагазин за європейськими стандартами завдяки гранту від «єРобота» Ранкове місто. Кропивницький
     
    Якщо маєте мрію і хочете відкрити власний бізнес, ніколи не вагайтеся і починайте діяти. Саме так вчинив 25-річний житель Кропивницького Владислав Вертелецький.
     
    Відкрити власний зоомагазин юнак планував уже давно. Спочатку орендував приміщення, а потім, дізнавшись про урядову програму «єРобота», яка спрямована на підтримку стартапів, малого й середнього підприємництва, вирішив скористатися шансом та спробувати розширити свій бізнес.
     
    Тож він підготував потрібні документи та взявся писати бізнес-план. Спроба була вдалою – після перевірки банком ділової репутації, оцінки бізнес-плану та його презентації фахівцям служби зайнятості, Владислав отримав схвальне рішення.
     
    - Суть ідеї відкриття мого зоомагазину полягає в тому, щоб зробити його за європейськими стандартами. Я планую закупити великий обсяг кормів для тварин і зберігати їх в тих умовах, які зазначає виробник. А це суттєво впливає і на їхню якість.
     
    Також підприємець планує створити професійну команду, яка буде допомагати покупцям у правильному підборі харчування для тварин. На початку роботи це буде два фахівці.
     
    - Ще однією новацією у моєму магазині буде продаж лікувальних кормів, яких зараз у зоомагазинах немає, лише у клініках і вони дороговартісні. І працювати ми будемо не до 17-ї години, як більшість, а до 19-ї, аби люди встигали після роботи зайти до нас за ласощами для своїх домашніх улюбленців, - розповідає підприємець.
     
    На грантові кошти він планує закупити стелажі, рекупіратор (для вентилювання приміщення), кондиціонер, морозильну камеру та корм для тварин і рибок, оскільки у магазині також буде відділ акваріумістики.
     
    - Я завжди знав, що мрії мають здійснюватися. Але потрібно пам’ятати, що під лежачий камінь вода не тече. Так, бажання відкрити власну справу було давно, а тут ніби «зорі зійшлися» - я почув про допомогу від держави. Початківцям зараз особливо тяжко відкрити власну справу, а тому я вдячний уряду за реалізацію програми «єРобота», яка підтримала мене та надала фінансову базу. Тож, створюйте бізнес, створюйте нові робочі місця, підтримуйте економіку країни! Тільки разом ми здобудемо довгоочікувану Перемогу, - із оптимізмом стверджує Владислав Вертелецький.
     
    Бажаєте відкрити власний бізнес та маєте ідею для реалізації? Потрібна консультація щодо мікрогрантів? Телефонуйте за номером: (0522) 32 28 41 або пишіть у Telegram-каналі https://t.me/dcz_kir.
     
    Як подати заяву? Вам на портал ДІЯ.
     
    Які умови надання гранту? Читайте тут: https://cutt.ly/WXk8T37.
     
    Ми є у Telegram - t.me/dcz_kir.
     
    Кіровоградський обласний центр зайнятості