Безробітним Кропивницького пропонують пройти навчання на професію «Офіціант»

  • 7 лист. 2022 16:31
  • 544
    • Новина Безробітним Кропивницького пропонують пройти навчання на професію «Офіціант» Ранкове місто. Кропивницький
     
    Як розсадити гостей, які страви подавати, у якому порядку, які столові прилади покласти біля тієї чи іншої страви, – вичерпні відповіді на ці питання знає офіціант.
     
    Є бажання опанувати професію, затребувану на ринку праці? Пропонуємо пройти професійне навчання та стати офіціантом за сприяння служби зайнятості.
     
    Опанувати професію офіціанта, відточити майстерність та отримати омріяну путівку у нову сферу діяльності ви зможете разом з викладачами Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.
     
    Втілюйте свої мрії у реальність!
     
    Початок навчання – 14 листопада 2022 року.
     
    За деталями звертайтеся до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за тел. (0522) 32 13 28 або у найближчому центрі зайнятості чи філії обласного центру зайнятості за місцем вашого перебування. Контакти тут: https://cutt.ly/OJ48QYR.
     
    Довідково. Для зареєстрованих безробітних, зокрема Кіровоградщини, професійне навчання здійснюється безоплатно, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
     
    Орієнтовний графік навчання за іншими професіями, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості у листопаді 2022 року, тут: https://cutt.ly/FCw1Y4L.
     
    Ми є у Telegram - t.me/dcz_kir.
     
    Кіровоградський обласний центр зайнятості