Кіровоградщина: Свободівець зі Знам’янщини виготовляє буржуйки для потреб ЗСУ

  • 5 лист. 2022 09:03
  • 655
    • Новина Кіровоградщина: Свободівець зі Знам’янщини виготовляє буржуйки для потреб ЗСУ Ранкове місто. Кропивницький
     
    Андрій Сидоренко з Дмитрівської громади (колишній Знам’янський район) є досить відомим діячем місцевого патріотичного руху. Свій націоналістичний шлях він розпочав ще «на порозі» відновлення Незалежності України, спочатку як «рухівець», а згодом - доєднавшись до «Свободи». Разом з побратимами брав участь у Революції Гідності та в інших масових проукраїнських акціях.
     
    Від початку війни Андрій Андрійович активно допомагає українському війську. Не зважаючи на будь-які обставини та тяжкий стан здоров’я, він системно займається виготовленням буржуйок для забезпечення опалення у зоні бойових дій.
    Матеріал для них пан Андрій збирає звідусіль. Виготовляє їх самостійно у себе вдома.
     
    На питання, скільки вже передав буржуйок, відповідає, що ніколи цього не рахував:
     
    - Я ніколи не рахував, скільки чого вдалося передати на фронт, моя мета – щоб хлопці завжди були в теплі. Найбільше мене тішить, що я можу бути корисним для наших захисників і мрію про нашу Перемогу».
     
    Нині Кропивницька обласна організація ВО «Свобода» висловила подяку нашому побратиму. Руками пана Андрія виготовлено та передано до різних підрозділів десятки «буржуйок». Грітимуть вони, зокрема, і бійців батальйону «Свобода» 4-ї бригади оперативного призначення НГУ.
     
    Ми пишаємося тим, що в наших лавах перебуває Андрій Сидоренко! Такі незламні люди надихають на подальшу безкомпромісну боротьбу і дають впевненість у тому, що наш тил – найнадійніший!