У Кропивницькому 23-річний стоматолог отримав грант: на що витратить кошти?

  • 4 лист. 2022 09:15
  • 692
    • Новина У Кропивницькому 23-річний стоматолог отримав грант: на що витратить кошти? Ранкове місто. Кропивницький
     
     
    Власна справа у сфері стоматології – давня мрія 23-річного підприємця з Кіровоградщини Володимира Євчика.
     
    - Власна справа – це не лише створення для себе робочого місця, фінансової незалежності та комфорту, а й можливість дати роботу тим, хто її потребує, - ділиться думками Володимир Євчик.
     
    Він прагнув до самостійності ще зі студентських років, які проходили у Донецькому національному медичному університеті. Свою трудову діяльність молодий фахівець розпочав у приватному кабінеті, де працює і по цей день.
     
    Побачивши у соцмережах інформацію про урядову програму «єРобота», що дає можливість отримати грант на створення бізнесу, В. Євчик вирішив – «час прийшов, треба діяти і не втрачати свій шанс». Подав заяву через «Дію», ретельно підготував бізнес-план та презентував його фахівцям Кіровоградського обласного центру зайнятості.
     
    Участь у грантовій програмі – це його перша спроба створити власну справу, і вона була вдалою - отримав позитивне рішення.
     
    За словами підприємця, у центральній частині Кропивницького він вже має приміщення, де наразі триває ремонт, і воно майже готове до експлуатації.
     
    На власні кошти Володимир вже придбав ультрафіолетову камеру, сухожарову шафу для стерилізації інструментів та деякі матеріали для практичної роботи. Грантові кошти він витратить на закупівлю стоматологічного крісла, компресора, наконечників, фотополімерних матеріалів, цементу тощо.
     
    Також фопівець планує створити два робочих місця, адже добре розуміє, що робота з людьми відповідальна і працювати у дві зміни буде складно. Це будуть асистенти стоматолога. Працевлаштовувати готовий навіть студентів, які навчаються на останніх курсах медичних вишів.
     
    - Пишаюся тим, що я не просто реалізовую себе. Я стоматолог і виконую важливу роботу - дарую світу гарні та сяючі посмішки людей, які здатні у цей складний час забезпечити соціальний комфорт та повсякденне, професійне і особисте життя. Посмішка, добро та співчуття – це скарби нашого українського, нескореного і життєлюбного народу, який здобуде Перемогу, - переконаний чоловік.
     
    Маєте бізнес-план? Скоріш ознайомлюйтеся з умовами надання гранту за посиланням https://cutt.ly/WXk8T37
     
    Є запитання щодо отримання мікрогрантів? Телефонуйте за номером: (0522) 32 28 41
     
    Ми є й у Telegram-каналі https://t.me/dcz_kir
     
    Кіровоградський обласний центр зайнятості