Кропивницький: Актори театру корифеїв наживо читатимуть казки для дітей у бібліотеці Чижевського

  • 3 лист. 2022 18:00
  • 785
    • Новина Кропивницький: Актори театру корифеїв наживо читатимуть казки для дітей у бібліотеці Чижевського Ранкове місто. Кропивницький
     
    Актори театру корифеїв Дарія та Євген Скрипники наживо читатимуть для дітей та дорослих казки в обласній бібліотеці імені Чижевського. Про це повідомила директор бібліотеки Валентина Животовська сьогодні, 3 листопада.
     
    - Разом із театром імені Марка Кропивницького ми започаткували новий проєкт – Родинний клуб. Спільно вирішили створити затишну атмосферу і подарувати дітям та дорослим насолоду від прослуховування живого читання книг.  Допомагатимуть нам актори Дарія та Євген Скрипники, - розповіла Валентина Животовська.
     
    Перша зустріч відбудеться 5 листопада об 11:00 у відділі мистецтв обласної бібліотеки. Дарія та Євген читатимуть казку кропивницької письменниці Надії Гармазій «Марго та Єдиноріг, що жив у буфеті».
     
    На дітей також чекають сюрпризи та майстер-клас зі створення листівки про героя казки – Єдиноріга, що живе у буфеті.
     
    Як уже повідомлялося, викладачі Кропивницького музичного фахового коледжу, відомі оперні співаки Олександр та Анастасія Безаї проведуть безоплатні антистресові заняття співом.