ПриватБанк відкрив нове відділення в Ірпені

  • 27 жовт. 2022 09:10
  • 386
    • Новина ПриватБанк відкрив нове відділення в Ірпені Ранкове місто. Кропивницький
     
    ПриватБанк продовжує відновлення мережі відділень на деокупованих та найбільш постраждалих від військової агресії регіонах. Сьогодні відчинило свої двері нове відділення банку у Ірпені за адресою: вулиця Університетська 3/1.
     
    - Це вже друге відділення, що запрацювало у Ірпені. Попередня ж локація була практично знищена у ході бойових дій, - говорить керівник дирекції зуправління регіональною мережею Андрій Козловський. - Я щиро хочу подякувати своїм колегам, що невтомно працювали над можливістю відкриттяоновленого, сучасного відділення. Попри всі складнощі сьогодення наша команда з адміністративного забезпечення та спеціалісти регіональної мережі продовжують тримати фінансовий фронт. Беремо і робимо!
     
    На сьогодні ПриватБанк відновив повноцінну роботу майже 30 своїх базових відділень у містах та селищах на деокупованих ЗСУ територіях північних та східних регіонів України.
     
    Детальну інформацію, як працює ПриватБанк в умовах воєнного стану, та мапу працюючих АТМ (банкоматів) можна дізнатись за посиланням - https://privatbank.ua/help
     
    Анжела Дзінзюра
    Спеціаліст з комунікацій в регіоні ПриватБанку