Технічні характеристики та вдосконалення iPhone 14 pro

  • 26 жовт. 2022 09:48
  • 578
    • Новина Технічні характеристики та вдосконалення iPhone 14 pro Ранкове місто. Кропивницький

    iPhone асоціюється з пристроєм, який має чудову якість та найсучасніші функції, наповнення. Завдяки цьому, власник пристрою отримує не лише якісний та сучасний смартфон, але й повноцінний прилад, який дозволяє ефективно працювати. Айфони доповнені своєю власною операційною системою, яка поєднана в єдину екосистему, разом з макбуками та планшетами.

    Характеристики та новинки у конструкції iPhone 14

    У вересні 2022 року компанія apple презентувала новий iPhone 14, який містить 4 моделі. Найкращими стали моделі iphone 14 pro 128 space black та iPhone 14 pro max, які доповнили новітніми процесорами bionic А16. Це дозволило суттєво підвищити працездатність приладу, а також його потужність та покращити можливості виконання декількох завдань одночасно. Такі прилади створення для роботи в режимі багатозначності.

    Новинки та доробки iPhone 14:

    • Серед переваг варто відзначити відсутність чубчика, заміну його на мультимедійну капсулу, в області якої з'являються повідомлення та інформація про вхідні дзвінки.

    • Значна кількість розробників мобільних телефонів, взяли цю новинку від apple до уваги, та вже розробили декілька флагманських моделей з мультимедійною капсулою.

    • Суттєво покращився блок камер, які тепер додаткового доповнені ще однією лінзою. На відміну від решти, цю лінзу встановили у вертикальному положенні, створивши своєрідну діафрагму. Саме завдяки цій діафрагмі покращилася якість знімання у вертикальному положенні. Діафрагма захоплює світлові промені у режимі повної темряви та покращує якість знімання. Тепер нічна зйомка на iPhone 14 pro суттєво відрізняється від тієї, що можна отримати, використовуючи старі моделі iPhone.

    Як не дивно, такі товари зазвичай купують блогери та люди, що не уявляють свого життя без соцмереж та публікацій. Завдяки вдосконаленій фронтальній камері, покращилася якість зображення, що дозволяє маскувати деякі недоліки обличчя. Встановлюючи додаткові фільтри, можна знімати якісні сторіс, не хвилюючись через власний зовнішній вигляд.

    Вдосконалення програмного забезпечення iPhone 14

    Разом з якісними змінами комплектуючих, суттєво вдосконалили програмне забезпечення. В першу чергу це стосується налаштування камери та збільшення кількості режимів знімання. Завдяки цьому, вдається отримати якісні відео та фото без додаткових втручань. Розробники удосконалили портретну зйомку, яка тепер дуже схожа на справжній витвір мистецтва. Тепер не потрібно використовувати різні фоторедактори та фотошоп, щоб приховати недоліки обличчя. Використання сучасного програмного забезпечення, дозволяє це зробити без встановлення додатків та розширення для мобільних телефонів.