Персональні гаджети зі знижкою у Чорну п'ятницю

  • 25 жовт. 2022 10:36
  • 349
    • Новина Персональні гаджети зі знижкою у Чорну п'ятницю Ранкове місто. Кропивницький

    Чорна п'ятниця – час найвигідніших покупок. Однозначно варто почекати традиційного листопадового розпродажу, щоб придбати якісні персональні гаджети за зниженою ціною. Ці пристрої допомагають стежити за самопочуттям та активністю, дозволяють залишатися на зв'язку з близькими людьми. Пропонуємо топ найкращих персональних девайсів, за якими починається полювання напередодні масштабного розпродажу року.

    Вигідні пропозиції на смарт-годинник

    Ці аксесуари стали звичними для сучасного користувача. Вони бувають спортивного, асистуючого та самостійного типу. Найпопулярніші моделі гаджетів, які можна купити у Чорну п'ятницю:

    • Samsung Galaxy Watch 4. Пристрій оснащений датчиком, який аналізує зміни фізичного стану організму, аж до складу тканин. На основі отриманих даних розробляє ефективні фітнес-програми. Девайс наділений функцією аналізу сну, вимірювання кисню у крові. Годинник зручно сидить на руці і не заважає тренуванням.

    • Apple Watch 7. Багатофункціональний пристрій у сучасному виконанні. Відстежує режим сну, вимірює рівень кисню у крові, аналізує частоту серцевих скорочень. Дозволяє стежити за активністю та покращувати показники тренувань, слухати музику, здійснювати покупки. Смарт-годинник оснащений збільшеним дисплеєм, міцним фронтальним склом, функцією швидкого заряджання.

    • Amazfit GTS 3. Стильний девайс з тонким корпусом та безрамковим екраном. Передає яскраве та чітке зображення навіть у сонячний день, пропонує великий вибір циферблатів, які налаштовуються під переваги користувача. Годинник оснащений удосконаленим датчиком для моніторингу серцебиття, частоти дихання, рівня кисню в крові та якості сну.

    Вибирайте залежно від бюджету. Ці та інші моделі розумних пристроїв Чорна П'ятниця пропонує купити за зниженою ціною та додатковими подарунками, бонусами.

    Аксесуари для спорту зі знижкою

    Фітнес-трекери – компактні, зручні у використанні пристрої, які відстежують важливі показники активності та допомагають складати програми для досягнення найкращих результатів. Зі знижками представлені моделі:

    • Xiaomi Mi Smart Band 7. Пристрій отримав збільшений екран та оновлений інтерфейс. Трекер пропонує 120 оновлених спортивних режимів, які охоплюють різноманітні види активності. Аналізує витрати калорій, частоту серцевих скорочень під час тренування. Представлений у різних кольорах.

    • Huawei Band 7. Нова модель схожа на смарт-годинник через великий AMOLED-екран. Містить усі необхідні для спорту датчики та функції – оцінює якість сну, вважає калорії, кроки, моніторить частоту пульсу та рівень стресу.

    Кількість акційних товарів обмежена, тому не пропустіть можливість заощадити на покупці стильного та якісного гаджета.