ПриватБанк: підприємці Кіровоградщини активно входять до цифрової економіки

  • 25 жовт. 2022 09:11
  • 477
    • Новина ПриватБанк: підприємці Кіровоградщини активно входять до цифрової економіки Ранкове місто. Кропивницький
     
    631 представник мікро- та малого бізнесу Кіровоградщини встановили додаток “Термінал” ПриватБанку та приймають безготівкову і безконтактну оплату за товари та послуги. Сума платежів, які пройшли через цей сервіс, перевищила 15,2 млн грн.
     
    Як повідомляють у ПриватБанку, найактивніше цим додатком користуються автомагазини/сервіси, ресторани/кафе, які працюють з доставкою, продовольчі магазини, салони краси та стоматологічні клініки.
     
    Нагадуємо, що ПриватБанк оголосив акцію про безкоштовне обслуговування для нових клієнтів, які встановлять на свій Android смартфон додаток “Термінал” ПриватБанку. Акція діятиме до початку грудня. Також в рамках програми ПриватБанку та Visa з підтримки малого бізнесу в Україні, підприємці мають можливість виграти 50 тисяч гривень на розвиток бізнесу.
    Для цього до 10 грудня слід зареєструватися на сайті <https://newpromos.privatbank.ua/pidtrymka_krayiny_ta_maloho_biznesu>,
    відкрити цифрову карту для бізнесу Visa та прийняти через “Термінал” платежів на суму від 50 тисяч гривень.
     
    У грудні минулого року ПриватБанк у партнерстві з Visa повідомили про запуск інноваційного рішення “Термінал” – мобільного додатку для прийому безконтактних платежів власним смартфоном без використання жодних інших додаткових пристроїв. Додаток перетворює смартфон з NFC-модулем на базі ОС Android 8.0 і вище на повноцінний POS-термінал.
     
    Анжела Дзінзюра
    Спеціаліст з комунікацій в регіоні ПриватБанку