Ще кілька десятків операційних столів та апаратів ШВЛ для дітей придбано за кошти, зібрані через UNITED24

  • 24 жовт. 2022 16:10
  • 436
    • Новина Ще кілька десятків операційних столів та апаратів ШВЛ для дітей придбано за кошти, зібрані через UNITED24 Ранкове місто. Кропивницький
     
    Ще 57 операційних столів для загальної хірургії та 14 апаратів штучної вентиляції легень (ШВЛ) для дітей та новонароджених придбали Медичні закупівлі України за кошти, зібрані через фандрейзингову платформу UNITED24. Загальна сума закупівлі становить 69,4 млн грн., інформує Міністерство охорони здоров'я України.
     
    - Очевидно, першочерговим пріоритетом є забезпечення для регіонів, де ведуться бойові дії, а також  прифронтових і деокупованих територій та тих медичних закладів, що активно залучені до надання медичної допомоги постраждалим і пораненим. Так, станом на зараз залучено 707,6 млн грн для потреб охорони здоров’я, закуплено понад 8000 одиниць медичних виробів (обладнання) та 90 реанімобілів, – говорить заступник Міністра охорони здоров’я з питань цифрового розвитку Марія Карчевич.
     
    Нагадаємо, нещодавно за кошти, зібрані через UNITED24, також придбано «швидку», апарати вакуумної терапії та зовнішньої фіксації.
     
    ФОТО умовне