Шість закладів охорони здоров’я у Кропивницькому отримують тепло

  • 24 жовт. 2022 12:36
  • 677
    • Новина Шість закладів охорони здоров’я у Кропивницькому отримують тепло Ранкове місто. Кропивницький
     
    Україна переходить у режим нового ставлення до енергії та її заощадження. На цьому акцентував увагу Міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов, інформує міська рада у ФБ.
    - Наше основне завдання — забезпечити максимально стабільну роботу житлово-комунальної інфраструктури цієї зими. Українці мають бути обігріті, — підкреслив Міністр.
    За його словами, 18 областей на 100% підготовлені до старту опалення. Готовність котелень по Україні — 99,1 %. Уже відновлено 44 % від загальної кількості уражених об'єктів критичної інфраструктури у сфері теплопостачання: у цілому постраждав 581 об'єкт.
     
    На сьогодні понад 4 тисячі закладів соціальної сфери — лікарні, школи, дитячі садочки — опалюються у 20 регіонах та в столиці.
    У Кропивницькому теж стартував опалювальний сезон. За інформацією директора КП «Теплоенергетик» Олександра Чельника, тепло вже подається в палати стаціонару Центральної міської лікарні на Фортечних валах, Кропивницької лікарні швидкої медичної допомоги, обласної лікарні та обласної дитячої лікарні. Начальниця управління охорони здоров’я Оксана Макарук підтвердила також включення автономних систем опалення у міському пологовому будинку і в амбулаторії загальної практики сімейної медицини на селищі Гірничому.