Кропивницький письменник презентував новий містичний трилер "Обручка зі склепу"

  • 24 жовт. 2022 09:15
  • 715
    • Новина Кропивницький письменник презентував новий містичний трилер «Обручка зі склепу» Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому у обласній бібліотеці імені Дмитра Чижевського письменник Олег Бондар презентував свій новий роман з інтригуючою назвою "Обручка зі склепу".
     
    Олег Бондар – відомий в Україні та за її межами прозаїк, майстер пригодницько-містично-детективного жанру, журналіст, дипломант міжнародного літературного конкурсу "Коронація слова" за роман "Убивчий аромат цитрусових". Автор романів "Врата в преисподню", "Убитое счастье", "Марево", "Почвара", "Втрачений шанс", "Відірваний аркуш", "Вража ущелина".
     
     "Обручка зі склепу" за жанром містичний трилер, і це вже сьома книжка українською мовою Олега Бондаря. Починається роман так: "У дореволюційні часи дочка генерала закохалася в поручика, генерал того застрелив на дуелі, а подаровану обручку викинув в озеро. А дочка вже була вагітна. У наші часи дві пари, відпочиваючи на березі річки, знаходять обручку, і тут починається…". 
     
    В 2007 році в журналі "Хобі" було надруковано оповідання "Обручка зі склепу", яке згодом доповнилося та розрослося до роману. Проілюструвала книжку дружина письменника Оксана Іващенко.
    На зустріч із Олегом Бондарем завітали як ті, хто вже знайомий з письменником та його романами, так і ті, у кого захопливе чтиво ще попереду. Письменник щиро відповідав на запитання читачів стосовно творчої діяльності, особистих захоплень, зазначивши, що "взагалі добре, що в наш тяжкий час книжки виходять. Хоча й написані раніше. Зараз геть не пишеться, настрій не той, думки зовсім не про творчість, і тим більше не на мою улюблену тематику".
     
    Олег Бондар подарував бібліотеці свій новий роман з автографом, а бібліотекарі навзаєм побажали йому творчих успіхів у літературній діяльності та подарували читацький квиток до бібліотеки.
     
    Відео презентації можна переглянути за посиланням  https://www.youtube.com/watch?v=_Q91CKCEOCw