Безробітні Кіровоградщиниможуть вивчитись на перукаря

  • 13 жовт. 2022 12:07
  • 408
    • Новина Безробітні Кіровоградщиниможуть вивчитись на перукаря Ранкове місто. Кропивницький
     
    Як отримати професію перукаря? Легко! Початок занять уже скоро.
     
    Ви полюбляєте робити зачіски? Бажаєте вдосконалити свої вміння та розширити знання у перукарській справі? Для творчих та креативних громадян, у яких добре розвинений смак та почуття стилю є пропозиція!
     
    Державна служба зайнятості на замовлення роботодавця організовує навчання за професією, яка завжди залишається затребуваною на ринку праці – «Перукар (перукар (модельєр)».
     
    Здобути спеціальність можна за 5 місяців на базі Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.
     
    Викладачі навчать вас виконувати різні типи і види сучасних стрижок на будь-яке волосся, укладати його на замовлення клієнта. Також вас навчать розробляти та моделювати нові зачіски, ознайомлять з незвичайними трендами і техніками у фарбуванні волосся.
     
    Перевагою є й те, що ви не лише здобудете професію, а й отримаєте ґрунтовну базу для самозайнятості.
     
    Хочете втілити мрію в реальність? Поспішайте! Початок – 18 жовтня 2022 року.
     
    За деталями звертайтеся до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за тел. (0522) 32 13 28 або до найближчого центру зайнятості чи філії обласного центру зайнятості за місцем вашого перебування. Контакти тут: https://cutt.ly/OJ48QYR.
     
    Довідково. Для зареєстрованих безробітних, зокрема Кіровоградщини, професійне навчання здійснюється безоплатно, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
     
    Орієнтовний графік навчання за іншими професіями, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості у жовтні 2022 року, тут: https://cutt.ly/FCw1Y4L.
     
    Ми є у Telegram - t.me/dcz_kir.