Безробітних Кіровоградщини запрошують на курси управління дроном

  • 12 жовт. 2022 11:11
  • 640
    • Новина Безробітних Кіровоградщини запрошують на курси управління дроном Ранкове місто. Кропивницький
     
    У вас є мрія навчитись управляти дроном? У нас є пропозиція!
     
    В Одеському центрі професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості розпочинаються курси цільового призначення за спеціальністю «Оператор безпілотного літального апарату (дрону)».
     
    Викладачі у найкоротші терміни допоможуть вам освоїти тонкощі майстерності управління дронами з максимальною користю для будь-якого виду діяльності: сільському господарстві, лісовому секторі, сфері екології, будівництва та навіть при створенні фільмів.
     
    За час навчання ви дізнаєтеся, як безпілотні літальні пристрої допомагають мінімізувати втрати робочого часу і виконувати поставлені завдання.
     
    Зацікавила пропозиція? Поспішайте! Початок навчання – 17 жовтня 2022 року.
     
    За деталями звертайтеся до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за тел. (0522) 32 13 28 або до найближчого центру зайнятості чи філії обласного центру зайнятості за місцем вашого перебування.
     
    Довідково. Для зареєстрованих безробітних, зокрема Кіровоградщини, професійне навчання здійснюється безоплатно, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
     
    Ми є у Telegram - t.me/dcz_kir.
     
    Кіровоградський обласний центр зайнятості