Монітори Самсунг: тривала робота за комп’ютером без шкоди для очей

  • 11 жовт. 2022 11:09
  • 342
    • Новина Монітори Самсунг: тривала робота за комп’ютером без шкоди для очей Ранкове місто. Кропивницький

    Дисплей ПК – особливе обладнання. Він повинен працювати тривалий час (по 10-12 годин на день) та не шкодити зору користувача. Якісний монітор купити завжди можна в інтернет-магазині samsungshop.com.ua.

    Головні переваги дисплеїв від Самсунг

    Монітори Самсунг називають одними з кращих. Серед великої кількості моделей можна знайти пристрої для:

    • роботи з графікою;

    • домашнього використання;

    • комп’ютерних ігор;

    • офісу;

    • систем охорони тощо.

    Кожен з представлених варіантів готовий до щоденних навантажень протягом років. Для зручності користувачів дисплеї випускають серіями. Наприклад, для геймерів важлива висока чіткість зображення, частота оновлення екрану, велика діагональ.

    Турбота про зір

    Виробник використовує власні технології для попередження погіршення зору. Тому краще придбати хороший монітор від Самсунг, який коштує дорожче, ніж дешевий дисплей невідомого виробника.

    Перш за все, потрібно налаштувати положення екрану. Для цього в електроніці Samsung використовується особлива підставка. Вона дозволяє регулювати положення по висоті, вертикалі, горизонталі. Є можливість зміни кута нахилу.

    Технологія Intelligent Eye Care суттєво знижує навантаження на очі. Це особливо важливо для тих, хто довго працює з ПК.

    Сучасні моделі мають адаптивну яскравість зображення. Яскравість та температура зображення регулюються в залежності від навколишнього освітлення. Ця технологія отримала назву Adaptive Picture. Існує більше 40 варіантів яскравості.

    Найнебезпечніші для зору промені синього світла. Для захисту від них Самсунг використовує технологію Eye Saver. Завдяки такому режиму роботи суттєво знижується навантаження на зір.

    Кожен монітор мерехтить з певною частотою. Чим нижче вона, тим помітніше мерехтіння. Технологія Flicker Free призначена спеціально для попередження небезпечного мерехтіння.

    Це далеко не повний перелік технологій, які використовує виробник. З кожною новою моделлю з'являється все більше переваг, а навантаження на зір знижується.