Державна служба зайнятості пропонує професійне навчання за професією «Кондитер»

  • 5 жовт. 2022 16:06
  • 438
    • Новина Державна служба зайнятості пропонує професійне навчання за професією «Кондитер» Ранкове місто. Кропивницький
     
    Хочете опанувати тонкощі кондитерської майстерності – Державна служба зайнятості пропонує професійне навчання за професією «Кондитер».
     
    Поспішайте, навчання стартує 11 жовтня 2022 року і проходитиме на базі Рівненського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.
     
    Термін навчання - 6,3 місяців.
     
    Випікати рулети, торти, тістечка, виготовляти креми, цукерки та інші десерти – цьому та багато іншому вас навчать досвідчені викладачі навчального закладу.
     
    За час навчання ви дізнаєтеся про:
     
    види сировини, які використовуються для виготовлення кондитерських виробів;
    засоби і техніку нанесення малюнка;
    оформлення виробів кремом тощо.
     
    Бажаєте стати успішним кондитером? За деталями щодо опанування професії звертайтеся до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за тел. (0522) 32 13 28 або до найближчого центру зайнятості чи філії обласного центру зайнятості за місцем вашого перебування. Контакти тут: https://cutt.ly/OJ48QYR.
     
    Довідково. Для зареєстрованих безробітних, зокрема Кіровоградщини, професійне навчання здійснюється безоплатно, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
     
    Орієнтовний графік навчання за іншими професіями, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості у жовтні 2022 року, тут: https://cutt.ly/FCw1Y4L.
     
    Ми є у Telegram - t.me/dcz_kir.
     
    Кіровоградський обласний центр зайнятості