На Кіровоградщині поліцейські вилучили у місцевих жителів наркотиків на 300 тисяч гривень

  • 30 вер. 2022 16:09
  • 888
    • Новина На Кіровоградщині поліцейські вилучили у місцевих жителів наркотиків на 300 тисяч гривень Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому правоохоронці припинили злочинну діяльність групи осіб, які вирощували коноплі у спеціально обладнаній теплиці шляхом гідропоніки, а також збували наркотичний засіб та психотропну речовину.
     
    Працівники управління карного розшуку спільно зі слідчими слідчого управління поліції області, під процесуальним керівництвом обласної прокуратури, із залученням бійців КОРДу, за місцем проживання осіб, на присадибних ділянках та автотранспорті, що ними використовувався, провели більше 10 обшуків.
     
    За результатами вжитих заходів вилучено особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс та психотропну речовину – метамфетамін, які направлено на проведення експертного дослідження.
     
    Вартість вилученого за цінами «чорного ринку» складає більше 300 тисяч гривень.
     
    Розслідування триває за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів».
     
    Санкцією статті передбачено відповідальність – позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.
     
    Нагадаємо, на Кіровоградщині поліцейські викрили групу наркозбувачів.
     
    За матеріалами
    управління карного розшуку
    поліції Кіровоградської області