Кухарі, офіціанти та пекарі – для вас на Кіровоградщині є робота

  • 30 вер. 2022 12:17
  • 442
    • Новина Кухарі, офіціанти та пекарі – для вас на Кіровоградщині є робота Ранкове місто. Кропивницький
     
    Роботодавці готельно-ресторанного бізнесу Кіровоградщини заявляють про потребу у кухарях, пекарях та офіціантах. Заробітна плата до 8 000 грн.
     
    Маєте відповідну професійну освіту, навички та бажаєте працювати за цими професіями? Більш детальну інформацію можна отримати у фахівців Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості, Світловодської міськрайонної та Онуфріївської, Новомиргородської, Долинської, Новоархангельської районних філій обласного центру зайнятості.
     
    Контакти тут: https://cutt.ly/OJ48QYR.
     
    Для тих громадян, хто має професійний досвід за професією кухар, здобув упродовж професійного життя відповідні навички, проте не має документа про здобуття освіти, Державна служба зайнятості організує підтвердження результатів неформального навчання.
     
    Для тих громадян, хто має бажання опанувати «з нуля» професії кухаря, пекаря та офіціанта, для вас є інша пропозиція! Державна служба зайнятості організує професійне навчання, у т.ч й на базі власних центрів професійно-технічної освіти.
     
    Інші пропозиції роботи дивіться тут: https://is.gd/LQ66ql, у Telegram «Робота зараз: Державна служба зайнятості» https://t.me/worknowdcz або на Єдиному порталі вакансій.