Кропивницький: Кого з науковців педуніверситету нагородили грамотами та подяками

  • 29 вер. 2022 16:23
  • 887
    • Новина Кропивницький: Кого з науковців педуніверситету нагородили грамотами та подяками Ранкове місто. Кропивницький
     
    Науковці Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В.Винничиенка отримали обласні нагороди, інформує обласна рада у Телеграмканалі.
     
    Відзнаки вручив перший заступник голови обласної ради Юрій Семенюк з нагоди Дня працівника освіти сьогодні, 29 вересня.
     
    - Хочу звернутися до абітурієнтів, які вирішили вступити до цього вищого навчального закладу, – ви зробили правильний вибір. Університет продовжує входити у всеукраїнські рейтинги та топи, і звичайно це заслуга всього колективу. Щиро дякую освітянам за виховання майбутніх педагогів, за самовіддану та копітку працю! Миру нам всім! Слава Україні!, - зазначив Юрій Семенюк.
     
    Почесну грамоту Кіровоградської обласної ради отримала кандидат історичних наук Світлана Чернік, грамотою обласної ради нагородили кандидата фізико-математичних наук Юрія Гуртового, а також подяки обласної ради оголосили доктору педагогічних наук Юлії Ботузовій та кандидату педагогічних наук Валентині Черній.
     
    Як уже повідомлялося, перший заступник голови Кіровоградської обласної ради Юрій Семенюк привітав освітян із прийдешнім Днем вчителя на урочистостях у театрі корифеїв та вручив обласні нагороди.