Кіровоградщина: ТОВ "РЕКТАН" пропонує вільні робочі місця безробітним

  • 29 вер. 2022 13:04
  • 899
    • Новина Кіровоградщина: ТОВ «РЕКТАН» пропонує вільні робочі місця безробітним Ранкове місто. Кропивницький
     
    Менеджер (управитель), менеджер (управитель) з логістики, товарознавець, експедитор, вантажник, комірник – такі вакансії пропонує шукачам роботи ТОВ "РЕКТАН", діяльність яких пов'язана з постачанням готових страв.
     
    Яка зарплата за вакансіями, графік роботи, вимоги до кандидатів та які основні функціональні обов’язки? Дивіться нижче:
     
    Менеджер (управитель), 12 000 грн. Формування замовлень та управління товарним запасом. Встановлення зв’язків с постачальниками (організація та супровід вирішення операційних питань з постачальниками). Аналітика, планування, звітність. Працювати з 9.00 до 18.00, вихідні дні за графіком.
     
    Менеджер (управитель) з логістики, 15 000 грн. Розвиток відносин з постачальниками та виробниками. Ведення роботи з сертифікації продукції. Організовує та контролює виконання замовлень з перевезень вантажів. Вивчає тарифи та попит з транспортних послуг. Оформлює оптимальні маршрути та здійснює калькуляцію витрат. Досвід роботи від 1 року.
     
    Товарознавець, 12 000 грн. Ведення товарного обліку на складі. Організація і проведення приймання/повернення товару і тари. Досвід роботи від 1 року. Знання ПК, Word, Excel. Графік роботи з 9.00 до 18.00, вихідні дні за графіком.
    Експедитор, 10 000 грн. Забезпечення та збереження під час транспортування товарів продовольчої групи. Правильне та логічне завантаження транспорту. Робота із супровідною документацією, контроль за належним її оформленням. Досвід роботи від 1 року. Графік роботи з 9.00 до 18.00, вихідні дні за графіком. Можливі відрядження по області.
     
    Комірник, 12 000 грн. Проводити прийом та видачу товару, контроль завантаження автомобілів. Ведення звітності щодо наявності товарів на складі.  Впевнений користувач ПК, знання пакету Microsoft Office. Працювати з 09:00 до 18:00 за індивідуальним графіком.
    Вантажник, 10 000 грн. Комплектувати товар на доставку згідно накладних. Організовувати переміщення товару до місця комплектувальної партії. Завантаження, вивантаження ящиків вагою до 25 кг. Без вимог до стажу роботи.
     
    Є бажання поспілкуватися з представником роботодавця?  
    Завітайте на міні-ярмарок вакансій, який на замовлення роботодавця організовує Кіровоградський міськрайонний центр зайнятості.
     
    Коли відбудеться? 30 вересня 2022 року о 10.00 год 
    Де відбудеться? м. Кропивницький, вул. Євгена Маланюка, 15, каб. 202
    Деталі за телефоном 050 011 12 07
     
    Кіровоградський обласний центр зайнятості