Кропивничан запрошують на дискусію "Сучасні міфи: Патріотичний і народний"

  • 28 вер. 2022 11:06
  • 415
    • Новина Кропивничан запрошують на дискусію «Сучасні міфи: Патріотичний і народний» Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому у Гончаренко Центрі у суботу, 1 жовтня, о 12:00 відбудеться дискусія за участі Олександра Говорухіна.
     
    Більшість сучасних міфів, які мають силу в Україні, беруть початок поза її межами. Міф Просвітництва зародився у Франції XVIII ст., міф постподерну – у студентських протестах країн Заходу 60-х, релігійні міфи – у ще більш далеких і давніх подіях. 
    Але є дві історії з власне українським корінням – патріотичний міф і народний міф. Про це пропонує поговорити Олександр Говорухін у суботу, 1-го жовтня у Гончаренко центрі (початок зустрічі о 12:00).
     
    Щоб записатися на участь у зустрічі, будь ласка, заповніть анкету - https://cutt.ly/0VDL5yC - і без нагадувань приходьте у вказаний день та час за адресою вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх - вхід збоку (для орієнтиру - на першому поверсі цієї будівлі "Сушімастер").
     
    Нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі, і ця також, безкоштовні! Щоб бути у курсі новин, приєднуйтесь до нашого каналу у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop
     
    БЕЗПЕКА: У разі настання повітряної тривоги центр припиняє свою роботу, і ви можете піти в укриття поруч (у готелі "Рейкарц" або на фабрикці "Зорянка") заради вашої безпеки. Дітей (навіть разом із батьками) ми не можемо запрошувати та приймати на заходах у Гончаренко Центрі з огляду на військовий стан та нашу політику безпеки. Зверніть на це увагу!