Кропивницька міська рада надала пільги внутрішньо переміщеним особам при оформленні паспортних документів

  • 27 вер. 2022 09:17
  • 400
    • Новина Кропивницька міська рада надала пільги внутрішньо переміщеним особам при оформленні паспортних документів Ранкове місто. Кропивницький
     
    Рішенням сесії Кропивницької міської ради у 2022 році звільнено внутрішньо переміщених осіб, які зареєстрували своє місце перебування на території міста Кропивницький, від сплати 70% вартості адміністративної послуги за оформлення та обмін документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус.
     
    Звільнено від оплати частини вартості адміністративної послуги, яка зараховується до бюджету Кропивницької міської територіальної громади, внутрішньо переміщених осіб відповідно до Переліку територіальних громад, що розташовані в районі проведення воєнних (бойових) дій або які перебувають в тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні), затверджених наказом Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України від 25 квітня 2022 року № 75.
     
    Адміністративний збір за оформлення закордонного паспорта з врахуванням пільги становить: до 20 робочих днів - 486,60 грн, у терміновому порядку (7 робочих днів) - 592,20 грн. Розмір адміністративного збору за оформлення ID-картки до 20 робочих днів складає 283,80 грн, до 10 робочих днів - 321,60 грн.
     
    Управління ДМС у Кіровоградській області