єРобота в дії: На Кіровоградщині відкрили новий магазин напівфабрикатів

  • 26 вер. 2022 11:03
  • 598
    • Новина єРобота в дії: На Кіровоградщині відкрили новий магазин напівфабрикатів Ранкове місто. Кропивницький
     
    «Новий РіМ» - таку назву має новий магазин напівфабрикатів, який нещодавно відкрився у центрі селища Смоліно, що на Кіровоградщині.
     
    Вже сьогодні за сприяння служби зайнятості у закладі працює чотири людини, з них двоє – внутрішньо переміщені особи.
     
    - Ідея відкрити магазин домашніх напівфабрикатів у мене виникла давно, адже маючи десятирічний досвід у сфері торгівлі, неодноразово стикався з тим, що у людей не вистачає часу, особливо після важкого трудового дня, приготувати щось смачненьке. Я звертав увагу на те, що у моїй мережі неабияк мають попит напівфабрикати. Тож всі разом ми вирішили розвинути нову гілку сімейного бізнесу, - говорить приватний підприємець Ігор Новгородцев.
     
    Укомплектування вільних робочих місць він уже не один рік ввіряє фахівцям Маловисківської районної філії обласного центру зайнятості. Цей рік не став виключенням: для нового магазину філією були укомплектовані вакансії касира торговельного залу, продавця продовольчих товарів та кухарів.
     
    Ігорем Миколайовичем чимало вже зроблено. Та у планах ще більше роботи, адже, як показує практика, продукція, яка виготовляється його працівниками, неабияк затребувана у місцевого населення. Як наслідок – збільшення виробництва, а отже й створення нових робочих місць, що дуже важливо у наш нелегкий час.
     
    Тож аби реалізувати свої плани підприємець вирішив скористатися новою урядовою ініціативою, орієнтованою на розвиток бізнесу. Підготував бізнес-план, подав заявку на отримання мікрогранту, презентував свою ідею комісії обласного центру зайнятості, отримав позитивне рішення і вже сьогодні має кошти. Тож перший крок до розвитку нової гілки бізнесу вже зроблено.
     
    Що вже зумів зробити? Створив 15 робочих місць для безробітних мешканців селища Смоліно та внутрішньо переміщених осіб, а на кошти, що він отримав від гранту, – придбав шафу шокового заморожування та інше кухонне обладнання.
     
    - Завдяки цій шафі ми зможемо швидко охолоджувати та заморожувати продукти, напівфабрикати, ягоди, овочі та фрукти. Це ефективно впливатиме на нашу роботу, а отже й виготовлення більших обсягів продукції, розширення асортименту та інші фактори, - ділиться підприємець.
     
    Чоловік з оптимізмом дивиться у майбутнє: «У цей нелегкий для нашої держави час ми не можемо стояти осторонь, ми повинні рухатись вперед, підтримувати наш економічний фронт. Разом до перемоги, кожен на своєму місці: розвиваємо бізнес та даємо роботу безробітним».
     
     
    Тож якщо у вас є ідея та бізнес-план, бажання працювати та надавати роботу іншим, скористайтеся урядовими програмами надання мікрогрантів.
     
    Порядок надання грантів на створення або розвиток власного бізнесу  https://cutt.ly/1VlcdXt
     
    Подати заяву на отримання мікрогранту єРобота на порталі https://cutt.ly/1VlcOqb
     
    Є питання щодо отримання мікрогранту? Телефонуйте за номером: (0522) 32 28 41 або пишіть у Telegram – https://t.me/DCZWorkNowBbot
     
    Кіровоградський обласний центр зайнятості