Команда рятувальників виборола "срібло" на змаганнях з пляжного футболу

  • 24 вер. 2022 09:08
  • 581
    • Новина Команда рятувальників виборола «срібло» на змаганнях з пляжного футболу Ранкове місто. Кропивницький
     
    Учора у Кропивницькому відбулись змагання з пляжного футболу серед команд силових структур, членів ФСТ «Динамо». Раніше змагання з пляжного футболу проводились окремим турніром. Зараз команди силовиків змагаються на спеціальному майданчику для пляжного футболу вже у рамках «Динаміади». Попри оманливу простоту цього різновиду футболу, умови гри вимагають великої майстерності та фізичної підготовки, адже протистояння двох команд проходить на грузькому покритті.
     
    Всього змагались 5 команд, серед яких – спортсмени-рятувальники Головного управління ДСНС в області. До складу команди Служби порятунку увійшли 10 спортсменів: Ковальов Дмитро, Кравченко Євгеній, Даніч Владислав, Яценко Андрій, Слівченко Олександр, Романов Дмитро, Джабнідзе Давид, Візер Богдан, Тимошенко Олександр, Гуліда Анатолій.
     
    У результаті запеклої боротьби наша команда в загальному заліку посіла друге місце, поступившись колегам з ГУ НП у Кіровоградській області (переможці змагань) та випередивши патрульних поліцейських («бронзові» призери).