У світ вийшла книга «Гайда до Кропивницького!»

  • 20 вер. 2022 09:40
  • 495
    • Новина У світ вийшла книга «Гайда до Кропивницького!» Ранкове місто. Кропивницький
     
    «Гайда до Кропивницького!» - відтепер містом можна подорожувати з олівцем.
     
    Управління культури і туризму Кропивницької міської ради спільно з видавництвом «РАНОК» завершили роботу над проєктом «Гайда до Кропивницького!».
     
    Проєкт передбачав розробку та випуск блоку друкованого видання для дозвілля дітей у серії книг-розмальовок про подорожі містами України «Подорож з олівцями». 
    Слід зазначити, що серія видань «Подорож з олівцями» реалізована раніше у чотирьох великих містах України: Харкові, Одесі, Києві та Львові, а тепер і у Кропивницькому.
     
     
    Над проєктом працювали близько року, попри обстріли та пошкодження власного логістичного центру у Харкові, видавництво завершило роботу над виданням та вже доставило 1000 примірників «Гайда до Кропивницького!». Згодом книжечки можна буде придбати на сайті видавництва, у мережах супермаркетів та місцевих книгарнях.
     
    Проєкт спрямований на популяризацію Кропивницького як привабливої туристичної території та для зацікавлення дитячої аудиторії вивчати рідне місто. У книжечці на малечу чекає яскрава та весела мандрівка Кропивницьким, що вабить своєю архітектурою, затишними вуличками та цікавою історією. Її сторінки  можна не лише розмальовувати, а й прикрашати сторінки наліпками та виконувати цікаві захопливі завдання.