Кропивницький: Кого нагороджуватимуть до Дня міста?

  • 15 вер. 2022 18:10
  • 578
    • Новина Кропивницький: Кого нагороджуватимуть до Дня міста? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Зазвичай до дня міста місцева влада нагороджує, відзначає громадян, які зробили значний внесок у розвиток культури, чи волонтерський рух, чи інші заслуги. 
     
    Цьогоріч заслужені нагороди отримають містяни, які тримали волонтерський фронт.
     
    У п’ятницю, 15 вересня, у Кропивницькій міській раді пройшло засідання комісії з питань нагородження. Члени комісії під головуванням керуючої справами виконавчого комітету міської ради Світлани Балакірєвої розглянули подання на відзначення з нагоди 268-ої річниці від дня заснування міста кропивничан, які доклали надзвичайних зусиль для організації в Кропивницькому волонтерського фронту, які долучилися до організації підтримки Збройних Сил України та цивільних українців, які змушені були рятуватися від жахів війни, які на своєму робочому місці забезпечували стабільну життєдіяльність громади міста у найтяжчі місяці військової агресії росії та ліквідовували наслідки ворожих ракетних атак.
     
    - Ми маємо від всієї громади щиро подякувати таким людям, нашим землякам, та виказати їм нашу шану – вручити заслужені відзнаки Кропивницької міської ради та її виконавчого комітету, - наголосила під час засідання Світлана Балакірєва. – І хоч цьогоріч у Кропивницькому не буде велелюдних святкових заходів, бо свято буде після Перемоги, але нагороди – державні, обласні і міські, кропивничани обов’язково отримають під час відзначення Дня міста.