Які листи та малюнки надсилають кропивницькі школярі військовим?

  • 15 вер. 2022 10:06
  • 812
    • Новина Які листи та малюнки надсилають кропивницькі школярі військовим? Ранкове місто. Кропивницький
     
    «Повертайся живим і непереможним!»: школярі Кропивницького долучилися до загальноміської акції.
     
    Учні шкіл Кропивницького долучилися до загальноміської акції "Повертайся живим і непереможним". Разом зі своїми побажаннями  вони передають українським воїнам власні малюнки та листівки. У них - і улюбленець пес Патрон, і тризуб, і синьо-жовтий прапор, і побажання нашим захисникам сили, витримки, і найзаповітніше бажання усіх українців - Перемоги!
     
    - Це справжні витвори мистецтва маленьких українців у проєкті "Повертайся живим і непереможним". Учні 3-Д класу долучилися до благодійної акції - підтримати наших воїнів-захисників і від щирого серця передати їм свої творчі подарунки, - говорить вчителька НВК №26 Світлана Фільштейн. -  Українську націю не перемогти, якщо і маленькі школярі, як можуть, допомагають ЗСУ! А наша вчительська місія - сприяти розвитку та якісному навчанню цих дітей, які розвиватимуть успішну Україну.
    - Сьогодні мої п'ятикласники стали учасниками акції "Повертайся живим і непереможним". Один малюнок змусив розплакатися... Дуже хочеться,щоб усі татусі повернулися додому!! – побажала вчителька Кропивницького колегіуму Тетяна Ігнатьєва.