Причини здорожчання iPhone 14?

  • 14 вер. 2022 09:14
  • 420
    • Новина Причини здорожчання iPhone 14? Ранкове місто. Кропивницький

    Купертинівці щороку радують своїх шанувальників, випускаючи нові моделі смартфонів. 2022 рік не став винятком, попри кризу та суттєве здорожчання комплектуючих, збирання. Люди, які чекають на iPhone 14, дуже цікавляться його вартістю.

    Чи слід чекати підвищення вартості iPhone 14?

    Насправді вже відома вартість всіх моделей айфон 14. Відбудеться подорожчання Айфонів преміум сегменту, ціна базових моделей не зміниться. Це пов'язано з подорожчанням комплектуючих. Основна особливість у тому, що інженери Apple щороку розробляють нові чіпсети для своїх смартфонів. І 2022 не став винятком. Але з метою економії, чіпсет був змінений тільки в найдорожчих флагманах - айфон 14 про і iPhone 14 pro max. У базових і недорогих моделях, залишилися старі процесори Bionic A15. Крім того, спостерігалася криза на заводах, де виготовляли деталі. Зросла вартість камер, через покращення лінзової системи.

    Що вплинуло на вартість iPhone 14:

    • Оскільки зміни процесорів торкнулися лише двох моделей, тому на них зросла ціна. Підвищення вартості стало можливим через суттєві доробки техніки.
    • У моделях iPhone 14 та iPhone 14 plus були вдосконалені камери. Поліпшився кут огляду та можливість зйомки в нічний час. Тепер флагманські моделі можуть знімати у 8К. Це дозволяє зробити камера на 48 Мп. Але це не єдині новації, які інженери apple використали під час розробки iPhone 14.
    • Істотні зміни торкнулися і програмного забезпечення. Зокрема, йдеться про налаштування камери. Тепер є кілька різновидів портретної зйомки, а також багато додаткових функцій, які роблять фотографії ідеальними.
    • Істотно покращили дисплей, який став більш чутливим. Не може не тішити хороше зображення, яке можливе завдяки спеціальним розробкам компанії Apple.

    Кілька причин придбати новий iPhone 14?

    Під час придбання техніки, покупець отримує сучасний апарат, з великим набором функцій, які суттєво покращують якісні характеристики смартфона. Насамперед це чудова техніка для людей, які не уявляють свого життя без селфі, і звикли викладати нові фотографії у власний профіль. Варто відзначити окрему операційну систему, що поєднує всі прилади від Apple.

    iPhone 14 дозволить отримати максимально якісні зображення, з розмитим заднім фоном, покращенням рис обличчя. Це дозволяє зробити величезну кількість доробок у програмному забезпеченні, що стосується камер, портретної зйомки, фотографій пейзажів. Це відмінний варіант для користувачів, які постійно знімають сторіс, і не бажають витрачати багато часу на монтаж, покращення якості відео.