Трактористам пропонують курси підвищення кваліфікації

  • 13 вер. 2022 15:16
  • 491
    • Новина Трактористам пропонують курси підвищення кваліфікації Ранкове місто. Кропивницький
     
    Ви тракторист машиніст сільськогосподарського виробництва і вже маєте категорію А1? Є бажання підвищити свою кваліфікацію та отримати категорію D1?
     
    Поспішайте підвищити кваліфікацію за професією «Тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва кат.D1».
     
    Навчання стартує 19 вересня 2022 року у Львівському центрі професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.
     
    Звертаємо увагу, що робітники цієї професії завжди затребувані на ринку праці. Тому керівники агропідприємств готові платити спеціалістам гідну заробітну плату.
     
    Плануєте здобувати нові знання у сфері сільського господарства? Звертайтеся до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за тел. (0522) 32 13 28 або до найближчого центру зайнятості чи філії обласного центру зайнятості за місцем вашого перебування.
     
    Контакти тут: https://cutt.ly/OJ48QYR.
     
    Для зареєстрованих безробітних, зокрема Кіровоградщини, професійне навчання здійснюється безоплатно, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
     
    Орієнтовний графік курсів цільового призначення та навчання за професіями, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості у вересні 2022 року, тут: https://cutt.ly/FCw1Y4L.
     
    Кіровоградський обласний центр зайнятості