На Світловодщині гуртом рятували літню жінку, яка заблукала в лісі

  • 13 вер. 2022 10:28
  • 493
    • Новина На Світловодщині гуртом рятували літню жінку, яка заблукала в лісі Ранкове місто. Кропивницький
     
    На Кіровоградщині поліцейські та рятувальники розшукали жінку літнього віку, яка загубилася в лісі.
     
    Пригода сталася минулої суботи. Подружня пара зі Світловодська на власному автомобілі виїхали на відпочинок за місто. Поки чоловік рибалив, його дружина вирушила збирати ожину. За три години встигла відійти на значну відстань, а потім вже не виходила на зв’язок.
     
     
    Стурбований чоловік деякий час чекав на місці, згодом перетелефонував доньці зниклої. Родичі жінки самотужки шукали її до пізньої ночі. Вже о 22:40 родина повідомила про зникнення громадянки поліцейських.
     
    На місце прибула слідчо-оперативна група. Враховуючи ускладнення погодних умов: зниження температури повітря та дощ, пошуки 71-річної жінки розпочалися негайно.
     
    «По тривозі» було зібрано особовий склад відділення поліції № 1 (м. Світловодськ). До рятувальної групи увійшли 36 поліцейських, а також 6 співробітників ДСНС, представники громадськості. Пошуки тривали протягом усієї ночі. Крок за кроком було обстежено прилеглі ділянки. Успішне завершення історії сталося вже на ранок.
     
     
    Більше ніж за 6 кілометрів від місця зникнення, на території лісового масиву, неподалік плавнів старший інспектор сектору реагування патрульної поліції Сергій Стороженко разом з колегою Олексієм Салоїдом помітили зниклу жінку. Громадянку якнайшвидше передали лікарям, які встановили, що серйозно вона не постраждала і може повернутися додому.
     
    Лідія Іванівна щиро подякувала своїм рятівникам, які протягом ночі в складних умовах робили все можливе для того, щоб врятувати її життя. За їхньої підтримки вона дісталася додому та обіцяє бути більш обережнішою під час подорожей.
     
    «Я вдячна поліцейським і рятувальникам за чуйність і готовність прийти на допомогу. Коли побачила їх, зрозуміла, що тепер все буде добре. Дякую за службу і щиро бажаю успіхів у відповідальній роботі», - говорить Лідія Лозова.
     
    Сектор комунікації
    поліції Кіровоградської області