Безробітних Кіровоградщини запрошують на курси швачок

  • 12 вер. 2022 13:33
  • 590
    • Новина Безробітних Кіровоградщини запрошують на курси швачок Ранкове місто. Кропивницький
     
    Стати професійною швачкою, займатися пошиттям одягу та розробляти унікальні моделі одягу. Ще не знаєте як пройти цей нелегкий, але такий цікавий шлях від ескізу моделі до готового виробу? У цьому допоможе Державна служба зайнятості, яка організовує професійне навчання за професією «Швачка».
     
    Комфортні умови та якісне навчання протягом трьох місяців вам пропонують викладачі Рівненського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.
     
    Тож поспішайте на навчання – 14 вересня 2022 року.
     
    За деталями звертайтеся до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за тел. (0522) 32 13 28 або до найближчого центру зайнятості чи філії обласного центру зайнятості за місцем вашого перебування.
     
    Контакти тут: https://cutt.ly/OJ48QYR.
     
    Для зареєстрованих безробітних, зокрема Кіровоградщини, професійне навчання здійснюється безоплатно, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
     
    Орієнтовний графік навчання за іншими професіями, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості у вересні 2022 року, тут: https://cutt.ly/FCw1Y4L.
     
    Виникли питання сфери зайнятості? Звертайтеся за телефонами, що розміщені тут: https://cutt.ly/hZEr1jN/.
     
     
    Кіровоградський обласний центр зайнятості