Кіровоградщина: Двох спортсменів удостоїли звання «Заслужений майстер спорту України»

  • 12 вер. 2022 11:38
  • 526
    • Новина Кіровоградщина: Двох спортсменів удостоїли звання «Заслужений майстер спорту України» Ранкове місто. Кропивницький
     
    Учасника національної Дефлімпійської збірної України Олександра Костика та учасницю Паралімпійської збірної України Анастасію Мисник удостоїли звання «Заслужений майстер спорту України». Посвідчення та нагороди вручив голова обласної ради Сергій Шульга з нагоди Дня фізичної культури і спорту 9 вересня.
     
    - Мені дуже приємно сьогодні вітати нашу спортивну спільноту від імені депутатського корпусу. Цей рік був особливо щедрим на перемоги для наших дефлімпійців - 22 медалі. Це здобуток і спортсменів і їхніх тренерів. Вами пишається вся Кіровоградщина! Бажаю нових спортивних досягнень! Доброго здоров‘я, невичерпної енергії і мирного неба нам усім!, - зазначив у вітальному слові Сергій Шульга. 
     
    Почесними грамотами обласної військової адміністрації та обласної ради відзначили Олександра Березана – голову обласної ради ветеранів фізичної культури та спорту, а також Віктора Саласенка – тренера-викладача обласної СДЮСШОР-2.
     
     
    Почесні грамоти обласної ради Сергій Шульга вручив тренерам-викладачам СДЮСШОР-2 Наталії Абраменко та Сергію Лімаренку.
     
    Грамоти обласної ради удостоєна Оксана Шанцова – тренер-викладач обласної СДЮСШОР-2. 
     
    Подяки обласної ради оголосили тренерам-викладачам обласної спеціалізованої школи олімпійського резерву «Надія» Андрію Береговому, Олені Дзюбіній та Ользі Костанді, начальнику організаційного відділу та заступнику директора Кіровоградського регіонального центру фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт» Сергію Ковальову та Руслану Саченку.
     
    Нагадаємо, День фізичної культури і спорту в Україні відзначається щороку у другу суботу вересня.