У Кропивницькому Грант «єРобота» дав новий поштовх підприємству по пошиттю одягу

  • 8 вер. 2022 10:13
  • 596
    • Новина У Кропивницькому Грант «єРобота» дав новий поштовх підприємству по пошиттю одягу Ранкове місто. Кропивницький
     
    Товариство з обмеженою відповідальністю «Фешн Голд» на ринку модельного бізнесу вже більше 10 років. Основним видом його діяльності – виробництво верхнього одягу та аксесуарів.
     
    Через запровадження воєнного стану підприємство, як й чимало інших, знизило рівень товарообігу.
     
    Тому керівник товариства Ігор Зануда вирішив продовжити свою справу у напрямі пошиття форменого одягу та аксесуарів для Збройних Сил України.
     
    - Сьогодні ринок легкої промисловості диктує свої правила. Тому я вирішив зайнятися тим, що зараз є важливим для нашої країни, тим, що буде корисним нашим військовим. Однією з переваг для нас є те, що створення військового одягу не є чимось новим, адже ми вже три роки займалися пошиттям бронежилетів, розвантаженого одягу, кобур для пістолетів та сумок скиду, - зазначив підприємець.
     
    Звичайно, раніше пошив для ЗСУ складав лише 10% від основного напряму роботи, однак наразі чоловік бажає створити всі умови для безперешкодного пошиття такого одягу. Тобто після закупівлі необхідного обладнання планується реалізація 80% військового одягу.
     
    - Відшитий військовий одяг для герметизації та проклеювання швів ми направляли колегам у Харків. Однак з урахуванням ситуації, яка сталася сьогодні у країні, виконувати такі роботи стало проблематично. Потім із соціальних мереж я дізнався про урядову ініціативу щодо підтримки підприємців за допомогою надання мікрогрантів. Для мене це шанс для втілення задуманого не лише власноруч, а й за підтримки держави, - пояснює Ігор Миколайович.
     
    Вже сьогодні підприємець має від Державної служби зайнятості позитивне рішення щодо отримання мікрогранту. На ці кошти він планує придбати машину для герметизації та проклеювання швів, а також пряморядкові швейні машини, тим самим удосконалити роботу його підприємства.
     
    Історія підприємця є прикладом того, що навіть у такий важкий час є вихід із будь-якої ситуації та можна не лише утримувати вже створений бізнес, а й розвивати його, тим самим підтримувати економіку, допомагаючи нашим військовим.
     
    Виникла необхідність у консультації щодо мікрогрантів? Телефонуйте за номером: (0522) 32 28 41 або задавайте питання у Telegram-каналі https://t.me/dcz_kir
     
    Нагадаємо. З 1 липня стартувала державна програма «єРобота», яка має на меті допомогти незайнятим громадянам створити власний бізнес або розвивати вже налагоджену підприємницьку діяльність. Подати заяву на отримання мікрогранту можна на порталі ДІЯ. Про умови надання гранту читайте за посиланням https://cutt.ly/WXk8T37
     
    Якщо ж у вас є питання, що стосуються сфери зайнятості, контакти тут: https://cutt.ly/oJ8G2q9.
     
    Кіровоградський обласний центр зайнятості