Кропивницький: У Прозорому офісі приймають документи на компенсацію за проживання переселенців

  • 2 вер. 2022 09:04
  • 563
    • Новина Кропивницький: У Прозорому офісі приймають документи на компенсацію за проживання переселенців Ранкове місто. Кропивницький
     
    Документи на компенсацію за безкоштовне проживання ВПО у СЕРПНІ прийматимуть 1, 2, 3 і 5 ВЕРЕСНЯ, інформує міська рада у ФБ.
     
    Центр надання адміністративних послуг «Прозорий офіс» у Кропивницькому повідомляє, що 1 вересня розпочав прийом заяв від власників житла щодо отримання компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які проживали безкоштовно протягом серпня. Про організацію прийому документів у Центрі адмінпослуг розповів директор департаменту надання адміністративних послуг міської ради Олександр Нікітенко.
     
    - Згідно із Урядовими документами, власники приватного житла, які безкоштовно прихистили у своїх помешканнях внутрішньо переміщених осіб, із 1 по 5 число подають документи на компенсацію. Зважаючи, що два із п'яти днів припадають на вихідні, було прийнято рішення, що у суботу – 3 вересня ЦНАП «Прозорий офіс» прийматиме від громадян заяви і документи на компенсаційні виплати за червень, - розповів Олександр Нікітенко.
     
    Наголошуємо, прийом громадян здійснюватиметься 1 вересня (четвер), 2 вересня (п'ятниця) із 8:00 до 16:00 год., 3 вересня (субота) із 8:00 до 16:00 год., 5 вересня (понеділок) із 8:00 до 17:00 год.
     
    Адміністратори прийматимуть заявників у кабінеті 122 і 123 (синій сектор «Прозорого офісу).
    Адреса центру: вул. Архітектора Паученка, 41/26 (навпроти Краєзнавчого музею).